eSports

Balkan F1 eSports liga uskoro ulazi u svoju treću sezonu

Takmičenje u zvaničnoj F1 igri koje je krenulo početkom prošle godine je letos evoluiralo kada je prenose preuzela Arena Esport.

Nakon uvodne sezone koja je zapala za oko i ljudima sa Arene, sredinom prošle godine je održana druga sezona pod njihovim okriljem. U tom takmičenju smo videli šest trka, a prve tri pozicije su pripale braći Dovžan i Miklavčiću, koji ih je razdvojio u generalnom plasmanu.

McLaren je odneo ubedljivu pobedu u konkurenciji konstruktora ispred Williamsa i Ferrarija, koji su vodili veliku borbu za drugo mesto tokom cele sezone.

Trenutno su u toku pripreme za početak treće sezone, druge koju prati Arena Esport. Prijave su nedavno završene, a već su održane tri pripremne trke u Portimau, Imoli i Interlagosu.

Večeras od 21:00 se vozi na Pol Rikaru, dok je pre početka takmičenja planirano da se vozi još jedna trka za nedelju dana.

Početak sezone je zvanično zakazan za 15. novembar i sastojaće se iz šest trka koje će se voziti u Portugalu, Singapuru, Monci, Pol Rikaru, Imoli, Interlagosu u Spa Frankorampu.

Zvanični kanal lige na twitchu, a trke takođe možete pratiti i na njihovom YouTube kanalu.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar