eSports

Najava: Balkan F1 eSports Liga – osma runda – Francuska

Prvobitni plan je bio da nakon Holandije bude nedelju dana pauze, ali raspored pomeren, tako da i ovog četvrtka gledamo eSports trke.

Prošle nedelje smo videli drugu uzastopnu pobedu Filipica u njegovoj tek drugoj trci od kada se pridružio takmičenju i zahvaljujući tim rezultatima Ferrari nastavlja da grabi ka konstruktorskoj tituli.

U šampionatu vozača sa 103 poena i dalje vodi Matija_24, koji je u drugom Ferrariju, ali je njegova prednost smanjena nakon dve trke koje su za njega bile pune nesrećnih okolnosti. Njegovi najbliži pratioci su Dux i IgorScorp sa 80 bodova, a za njima ne zaostaju previše ni AlienzZ i Robbie Van.

Trka u Francuskoj je na programu večeras od 20:10 i možete je kao i do sada direktno pratiti na https://www.twitch.tv/balkanf1esportsleague

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar