Tračevi i spekulacije

Ricciardo dobio rok da se do septembra izjasni da li ostaje u McLarenu, razgovora sa 4 tima?

McLaren Media Centre

Još uvek je zanimljivo na tržištu vozača.

Fernando Alonso je prvi pokrenuo domino efekat na ovom polju, kada je objavio da će u 2023. voziti za Aston Martin, posle čega je na redu došao Alpin koji izdao saopštenje da je za narednu sezonu planirao Oscara Piastria. Ipak, nekoliko sati kasnije mladi Australijanac je demantovao ovu informaciju, što dalje implicira da se on možda dogovorio na neki drugu stranu a sumnja se da je u pitanju McLaren.

Tim iz Vokinga u svojoj postavi ima Landa Norrisa sa kojim već ima overenu višegodišnju saradnju, dok sa Danielom Ricciardom ima obavezu još na godinu dana, ali jasno je da oni nisu zadovoljni njegovim performansama, zbog čega se spominjao i raniji odlazak. Prema navodima Jenne Fryer iz Associated Press-a, Australijanac je dobio rok da do septembra odluči hoće li ostati u McLarenu ili će naći neku novu sredinu. Sve to možda se radi zbog eventualnog dolaska Oscara Piastrija, dok je Alpine već pokazao interesovanje za Daniela Ricciarda.

Sada, kako ESPN navodi vozač iz Perta nije baš bez opcija jer prema njihovim informacijama on je trenutno kontaktiran od strane četiri tima.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar