Vesti

Mercedes navodno nudi Hamiltonu samo ugovor na godinu dana

Mercedes je u nekoliko navrata negirao da su pregovori sa Hamiltonom u zastoju zbog toga što je Britanac tražio povišicu plate.

Hamilton je trenutno bez ugovora, ali su obe strane više puta ponovile da je gotovo sigurno da će nastaviti saradnju i u 2021.

Tokom prethodnih nedelja se pojavila informacija da su pregovori u zastoju pošto ne sedmostruki svetski šampion tražio visoku platu, koju Daimler nije spreman da mu ponudi.

Mercedes je nešto kasnije demantovao ove navode, ali se čini da je sada nešto drugo kamen spoticanja.

List De Telegraaf prenosi da pregovori uopšte ne idu po planu i dodaje da Hamlton želi višegodišnji ugovor, dok je Mercedes spreman da mu ponudi produženje samo na godinu dana.

Ako je ovo istina, to znači da Mercedes želi da ostavi sebi prostora da bira za 2022. i eventualno dovede Russella u tim.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar