Please assign a menu to the primary menu location under menu

Uncategorized

Massa se vraća u Williams

Kako navodi većina svetskih medija Felipe Massa potvrdio je svoj povratak u ekipu Williamsa.

Po navodima sajta MotorSport, ovaj Brazilac potpisaće ugovor na godinu dana, iako se na zadnjoj trci šampionata u Abu Dhabiju on zvanično oprostio od Formule 1. Ovu vijest u svom udarnom naslovu potvrdio je i britanski BBC.
Sa druge strane ovaj potez daje odriješene ruke drugom vozaču Valtteriju Bottasu, za njegov neometan prelazak u ekipu Mercedes.

Massa je pristao odraditi novi jednogodišnji ugovor kako bi ekipi u godini koja donosi iskušenja pomogao svojim iskustvom i velikim znanjem, posebno kad imamo u vidu činjenicu da će on garažu dijeliti sa maldim Lanceom Strollom.

Zamjenica direktora ekipe Williams, Claire Williams, rekla je kako bi ekipa dopustila odlazak Bottasa samo u slučaju da nađe dostojnu zamjenu, vozača koji sa jedne strane može biti dobar mentor Strollu, a sa druge strane kvalitetno predstaviti glavni pokroviteljski brend Williamsa, Martini:

“Ako dopustimo Valtteriju da ode, onda njegova alternativa mora biti neko njemu ravan, dostojan njega, kao što je to Felipe Massa na primjer.” kaže Williamsova.

(Diksusija)

Leave a Reply