Vesti

Binotto: Nemamo potrebe za promenama u timu

Scuderia Ferrari Press Office

Šef Ferrarija je izjavio je da oni neće ništa menjati tokom letnje pauze.

I tokom trke za VN Mađarske Ferrari je još jednom pokazao svoju najveću slabost a to je strategija. Tako je Charles Leclerc imao vođstvo na trci posle obilaženja Georgea Russella ali se tim odlučio da ga stavi na tvrde pneumatike što mu je potpuno upropastilo sve šanse za pobedu. Malo bolje proveo sa Carlos Sainz ali su oba vozača posle trke izjavila da im nije bila jasna taktika tima.

Zbog toga šef Ferrarija smatra da nema potrebe za organizacionim promenama, već za potrebom za unapređenje ličnih karakteristika članova tima.

“Ovo nije bila loša sreća, ali takođe nemamo potrebe za promenama.” kazao je Mattija Binotto. “Ovo je potreba za konstantnim napredovanjem i učenjem. Nedeljna trka je nešto što moramo da pregledamo i analiziramo, nađemo uzroke problema kako bi bili konkurentni na ranijih 12 trka sa ciljem da se ove greške ne ponavljaju na narednim.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

4 Komentara

  • Binoto je propištao k`o čajnik. Ferarri je i ranije (izuzimajući Toda) ima šefove tima istog ranga, ali Ferarri je
    predugo bez uspeha, luta tražeći pobednički recept, vreme prolazi, “suša” duuugotraje. Ne vidi se kraj ovakvom
    stanju. Možda sledeće godine, ali…. to kažu svake godine.

  • Pa naravno da Binoto nece promene u timu. jer u takvoj situacii trebalo bi on da bude prvi koji bi trebalo da se povuce. Jos covek produzava da daje nebulozne izjave u still, aha sada cemo mi sve to da analizujemo kase greske koje su napravljenje ne ponove u situaciji kada svi znaju daje problem kod njih u strucnom stabu na celu sa Binotom. Sada kad je sve gotovo. nijedna analiza niti bilo kakva promena ne moze pomoci, pa cak ferari I Lekler da dominira u drugoj polovini sezone Maks uz drugo pa cak i uz osvojeno trece mesto na ostalim trkama bice sampion, a za sve to treba da se zahvali Binotu i da ga casti ili pozove na neku veceru, jer Ferari se sam otpisao od titule I poklonio Maksu .

    • Ako želiš da protraćiš talenat i ne osvojiš titulu šampiona kada si u mogućnosti vozi za Ferrari. U potpisu Alonso, Vetel i Leclerc!!!

Ostavi komentar