Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

James Allison novi tehnički direkotor Mercedesa

Nemački tim u svoje redove doveo je bivšeg tehničkog direkotora Ferrarija.

James Allison, koji je u julu prošle godine napustio tim iz Maranela zbog tragične smrti svoje supruge, od prvog marta postaće i zvanično novi tehnički direktor Mercedesa. Ovaj Britanac biće stacioniran u bazi tima u Barkliju koja je oko 100km udaljena od Londona.

“Veoma sam uzbuđen što ću se posle nekog vremena ponovo vraćam na posao. Ovo je velika privilegija za mene, jer mi je jedan tako uspešan tim dao poverenje da vodim njihovo tehničko odelenje. Veoma se radujem što ću biti tu da pomognem timu da zabeleži najbolje moguće rezultate.” kazao je Allison.

Ova funkcija tehničkog direktora je specijalno spremljena za Allisona. On će svoje izveštaje slati šefu tima Toto Wolffu.

“Čast mi je da poželim dobrodošlicu Jamesu u Mercedesu i veoma se radujem što ću moći da radim sa njim. Naš novi tehnički direktor ima ogromno iskustvo i on će nam pomoći da nastavimo naš pobednički niz. Nije bio lak zadatak da nađemo pravog čoveka koji će voditi grupu inženjera, gde imamo dosta mladih ljudi kojima treba određen prostor za rad i ideje.” kazao je Wolff.

(Diskusija)

Leave a Reply