Horner poručio Wolffu da gleda svoja posla

Šef ekipe Red Bull je odgovorio svom kolegi iz Mercedesa nakon drskog komentara ranije danas.

Red Bull još uvek nije objavio kako će im biti brendiran motor kada počnu da ga proizvode, a Wolff je rekao da bi investicija Austrijskog tima u sopstveni agregat mogla da otvori vrata Volkswagenu. Horner je brzo umanjio značaj Wolffove izjave i poručio mu da gleda svoja posla.

Ekipa iz Milton Kinsa je u februaru objavila da će formirati svoju diviziju koja će se baviti razvojem motora, a nedavno su doveli Bena Hodgkinsona, koji je bio jedan od glavnih ljudi u Mercedesu.

To je navelo Wolffa da izjavi da bi krajnji cilj strategije Red Bulla moglo da bude partnerstvo sa Volkswagenom, ali je Horner brzo izjavio da se trenutno ne vode nikakve razgovori oko budućeg imena motora.

“Toto uvek misli da zna sve što drugi rade, ali bi mu bilo bolje da se malo fokusira na svoje poslove. Gradimo sjajno postrojenje i imamo talentovane ljude koji će tu raditi. Sve to je u okviru naše postojeće baze i sve će biti integrisano sa odeljenjem koje radi na šasiji. Bićemo jedini tim pored Ferrarija koji će moći tako da funkcioniše, a kako će se motor zvati je potpuno druga priča. Trenutno se ne vode nikakvi razgovori. Fokus je da to bude “Red Bull” motor. Ali na kraju krajeva može da se zove bilo kako u budućnosti. Ono što je uzbudljivo je što će sve to biti integrisano u Milton Kinsu”, izjavio je Horner.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar