Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Zetsche: Mislio sam da je ponovo Lewis bio u pitanju

Mercedesov šef kazao je da je pomislio da ga Toto Wolff zove pre svega zbog Lewisa Hamiltona.

Jedan od vodećih ljudi nemačke kompanije kazao je da je prvo pomislio da ga Toto Wolff zove zbog Leewisa Hamiltona, mada je bio poprilično iznenađen kada je čuo da je u pitanju penzionisanje Nica Rosberga.

“Ja sam tada izlazio iz tuš kabine i počeo sam da se oblačim – to uvek radim kada završim sa tuširanjem. I tada mi je telefon zazvonio. Video sam da je to Toto Wolff i pomislio sam da je opet u pitanju Lewis Hamilton. Ipak, moram vam reći da nisam očekivao takve vesti.” kazao je Dieter Zetsche.

On je ovom prilikom priznao da je Rosbergova penzija poremetila Mercedesove planove za 2017. što je jedna od posledica kada u timu imate dva šampiona.

“Poštujem njegovu odluku. Mislim da je Hamilton oduvek govorio kako želi da obori što više rekorda i da ode u istoriju, dok je Rosberg bio u fazonu da je posle jedne titule ispunio svoj životni san. Naravno da bi nam bilo lakše da u timu imamo oba vozača za nekoliko narednih sezona, ali sada smo u potrazi za novim. Nisam razočaran i poštujem njegovu odluku.”

(Diskusija)

Leave a Reply