Trke i testiranja

Vettelu stižu novi delovi za VN Španije

Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21, makes a pit stop

Nemac još uvek nije uspeo da zabeleži poene ove sezone.

Sebastian Vettel i dalje se muči sa svojim novim timom, pa je tako posle dobrih kvalifikacija u Portugalu imao još jednu tešku trku gde je ostao bez poena. Bolid Lancea Strolla je na stazi Portimao već imao neke nove delova, ali to nije bio slučaj kod Sebastiana Vettela, ali se sada očekuje da će u Španiji oba automobila biti iste konfiguracije.

“Dolaze nam neki novi delovi ovog vikenda.” kazao je Vettela za Autosport.com. “Nadam se da možemo biti konkurentni. Videlo se da nemam tempa kao što to ima AlphaTauri i Alpine. Zbog toga moramo da nađemo još performansi, ali na kraju nismo bili dovoljno brzi.”

Nemac se prvo složio da Stroll prvi dobije nove delove na svom bolidu.

“Njemu je ugodnije u novom bolidu nego meni. MI i dalje puno učimo o tome. Nadam se da će nam sledeći vikend biti bolji, lakši i da možemo da imamo dobar tempo. Pre svega mislim na nedelju popodne.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply