Vesti

Verstappen o borbi sa Hamiltonom: Mi smo još uvek iza njih

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com

Po prvi put u istoriji Formule 1 imamo situaciju da Holanđanin vodi u šampionatu.

Max Verstappen je trenutno prvi u šampionatu vozača a najveće je pitanje da li će on moći da se održi na ovom mestu. Za sada Holanđanin i Red Bull imaju dobar tempo da se suprostave Mercedesu i napadnu titulu.

“Kada se borite da budete napred, vi ne možete da priuštite greške i da Lewisu damo 25, 18 ili 15 bodova prednosti.” kazao je Verstappen za SkySports. “U prošlosti kada smo imali bolid koji je imao dobre šanse da pobedi na trci, mi smo davali svoj maksimum jer smo znali da ne možemo da se borimo za šampionat. Ali, kada se borite za šampionat, onda ne možete da dozvolite sebi da ne donesete poene.”

I sam Verstappen smatra a će biti veoma teško da sam ostane na prvom mestu, jer je sama staza u Monaku bila dosta specifična u odnosu na ostale.

“Mi smo i dalje iza njih. Ali to je OK. Još uvek radimo na tome. Naučili smo puno na našim greškama u prošloj sezoni. Završili smo sa veoma konkuretnim bolidom, koji nije bio dovoljno dobar na početku sezone. Poboljšali smo stavri koliko smo mogli ali nije moglo sve da se sredi. Nikada nije dovoljno, ali nastavićemo da radimo.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar