Vesti

Verstappen: Naravno da mislim da sam najbolji, u suprotnom u čemu je poenta

Holanđanin i dalje vodi u šampionatu, a to sa sobom donosi i nove pritiske.

Ako njega pitate, reći će vam da nije previše zabrinut zbog dodatne pažnje koju je stekao. On je već dugo u Formuli 1, a ove godine konačno po prvi put ima bolid sa kojim može da se bori za titulu.

“U bolidu imate volan i pedali. To su glavne dve stvari koje možete da kontrolišete. Kao vozač uvek verujete da ste najbolji. Da li ja to mislim za sebe? Naravno. U suprotnom u čemu je poenta”, izjavio je samouvereno Verstappen u intervjuu za Radio 1.

“Morate da verujete da možete da pobedite svakoga na stazi. A mislite da to nije moguće, onda je bolje da stanete, pošto nikada nećete postići to što želite. Sve što mogu je da dam sve od sebe i to je to. To je ono što pokušavam da ostvarim svakog vikenda”, zaključio je vozač Red Bulla.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply