Vesti

Perez: Albonu pripadaju velike zasluge za ovo što se dešava

Meksikanac je vezao dve dobre trke u Red Bullu, a velike zasluge pripisuje čoveku kog je zamenio u Austrijskom timu.

Red Bull je u Monaku prikazao odličan tempo, a forma je nastavljena i u Azerbejdžanu, gde je tim bio na putu da ostvari dvostruku pobedu. Međutim, par krugova pre kraja je Verstappenu pukla guma, tako da je Perez došao do svoje prve pobede u ekipi iz Milton Kinsa.

“Sjajno je bilo gledati šta Max radi u Bakuu i trebalo je da pobedi. Vozio je bez greške i na kraju nije imao sreće. To je bila njegova pobeda”, realan je Perez.

On je takođe pohvalio Alexandera Albona, čovek kog je zamenio u bolidu Red Bulla na kraju prošle godine.

“On ulaže veliki napor u simulatoru. Ne bi ste očekivali da će biti preterano otvoren prema meni, ali mi je mnogo pomogao na početku. Objasnio mi je koje je on probleme imao i kako bolid funkcioniše. Bilo je lepo čuti to sve od njega već prvog dana. Svi zajedno smo omogućili ove uspehe koje sada postižemo”, izjavio je Perez.

Alexander Albon je ove sezone test vozač Red Bulla, a pored doprinosa na trci u Bakuu je istaknut i kao jedan od najvažnijih ljudi u preokretu koji je Red Bull napravio pre dve nedelje u Monaku između slobodnih treninga i kvalifikacija.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar