Vesti

Televisa Presenta – Piastri: Neću voziti za Alpinu sledeće sezone

Australijanac se oglasio na svojim društvenim mrežama i objavio je da je Alpina izdala lažno saopštenje.

Alpina je pre nekoliko sati objavila da je odlučila da potpiše ugovor sa svojim mladim vozačem Oscarom Piastrijem, nakon što je Fernando Alonso iznenada odlučio da napusti tim i ode u Aston Martin.

Ako je suditi po svemu, ceo slučaj se pretvara u borbu koja možda ode i na sud. Stvar je u tome što je u celu situaciju uključen McLaren koji je navodno hteo da dovede Piastrija umesto Daniela Ricciarda koji je ponovo razočarao ove sezone. Međutim, u Alpini veruju da su ispunili sve svoje obaveze i uslove da potpišu Piastrija, iako je čini se mladi Australijanac već potpisao neki predugovor sa drugim timom. Ako je suditi po njegovoj objavi, on bi radije da vozi za taj drugi tim (McLaren) nego za ekipu Alpine.

„Alpina je bez moje saglasnosti izdala saopštenje u kojem piše da ću voziti za njih sledeće godine. Ova informacija nije tačna i nisam potpisao nikakav ugovor. Neću voziti za Alpinu sledeće sezone“, napisao je Piastri na Twitteru.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

  • Vidi momak. Iz Mclarena se kasnije ide u Merc ili Feerari a iz Alpine u Alfa Tauri Aston Martin i ako si tatin sin u R.B. pa ti biraj

Ostavi komentar