Please assign a menu to the primary menu location under menu

Tračevi i spekulacije

Piastri imao klauzulu, Szafnauer mislio da je Alonso bio u Grčkoj?

Televisa Presenta – Epizoda 2.

Izgleda da sada oko angažovanja ovog Australijanca nije gotova. Tokom jučerašnjeg dana objavljeno je da će Oscar Piastri od naredne sezone voziti za tim Alpina ali je to on samo par sati kasnije demantovao, što je izazvalo još veću buru. Izgleda da se svašta dešavalo iza kulisa tokom proteklih par dana kada je i Fernando Alonso ozvaničio svoju budući saradnju sa Aston Martinom.

Kako razni mediji navode, stvari su po ovaj Francuski tim krenule su loše još pre nekoliko dana. Naime, Fernando Alonso je u Mađarskoj samo nekoliko sati pre početka trke potpisao ugovor sa Aston Martinom koji je obavljen u ponedeljak 1. avgusta što je začudilo celu javnost. Inače ovo je napravilo problem Alpini, jer kako pojedini izvori navode Oscar Piastri imao je klauzulu u svom ugovoru sa francuskom ekipom koja glasi da su oni dužni da do 31. jula nađu trkački angažman za narednu sezonu a to se desilo tek 2. avgusta. U prevodu, Piastriju je obaveza o produženju saradnje istekla i možda se Australijanac već dogovorio sa drugim timom, kako mnogi mediji pišu McLarenom zbog čega je kazao da nije potpisao ugovor sa Alpinom. Sada, tim sa bazom u Enstonu veruje da je u pravu, zbog čega su jutros objavili da u pravno tačni u svojoj objavi u vezi sa maldim Asutralijancem.

Sa druge strrane pravi udarac za Alpin bilo je objavljivanje saradnje između Aston Martina i Fernanda Alonsa a za ovu informaciju Otmar Szafnauer saznao iz medija. Na pitanje novinara kada je poslednji put razgovara sa Špancem, šef Alpina je kazao:

“Nisam pričao sa njim, on je na brodu, mislim da je negde na nekim grčkim ostrvima.”

Sa druge strane Alonso je juče na svom Instagram profilu objavio sliku iz svog rodnog Ovijeda, što pokazuje da je komunikacija između ove dve strane dosta slaba.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Comments

  • Safhauzer je ispao glup. Alonso je dobar prijatelj sa Weberom (Piastijevim menadzeron) i naravno da su porazgovarale dve strange oko jedne stolice I shvatile da je covek bio nekorektan I otkacile ga obe strane. Greota za Renault sto je dozvolio da ga takvi ljudi u late na ovakav nacin.

  • Bravo Alonso! Zavuk’o si ga muški Alpini! Ako i treba kad su dozvoljavali Okonu da skenja ceo tim i tebe na nekoliko trka ove sezone.

Leave a Reply