Russell neke informacije iz Mercedesa preneo u Williams?

twitter.com/WilliamsRacing

Britanski vozač impresionirao je sve tokom druge trke na stazi u Bahreinu.

I ako nije pobedio na VN Sakira sa Mercedesom, vožnja koju je prikazao George Russell bila je veoma zadovoljavajuća. Ipak, tokom tog vikenda provedenih sa nemačkim timom, ovaj vozač je naučio dosta pa je tako verovatno neke informacije preneo i u Williams.

Russell je ima prilike da vozi Hamiltonov bolid, ali neke stvari bile su dosta bolje kao što je to slučaj sa podešavanjem kvačila.

“On je imao neke dobre ideje oko ove oblasti.” kazao je Dave Robson, šef performansi u Williamsu za Motorsport.com. “Pre svega zbog načina kako možemo da promenimo papučicu kvačila. O tome ćemo se više pozabaviti tokom zime.”

Ipak, po njemu najvažnija stvar je način na koji Mercedes održava gume.

“Mislim da je sistem prenosa snage na točkove kod njih drugačiji, ali sve je više interesantniji način na koji vi razumete pripremu guma i na prijanjanje koje vas čeka na startu. Zbog toga, podešavanje kvaličila je naš cilj. Mislim da imamo puno toga šta možemo da naučimo.” dodao je Robson.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar