Marko sumnja da određeni timovi podržavaju Mercedes

Lars Baron/Getty Images/redbullcontentpool.com

Vodeći savetnik u Red Bullu uputio je kritike na račun nekoliko vozača.

Helmut Marko bio je vidno nezadovoljan ponašanjem Mercedesovih vozača kao i ponašanjem Sebastiana Vettela i Landa Norrisa. Ovaj Austrijanac sumnja da tim Tota Wolffa namerno šapuno Sebastianu Vettelu i Landu Norrisu kako bi njegove krugove za zagrevanje nemarno učinili težim.

“Prilikom pripreme za drugi krug (u vezi sa Maxom Verstappenom) oni su rekli Landu Norrisu da ne čini nikaku uslugu Maxu (da mu ne da potrebnu zavetrnu), što znači da oni podržavaju Mercedesov tim.” kazao je Marko za Servus TV. “Sebastian je sa druge strane pokušavao da bolid zadrži na stazi. To je bio nesrećan slučaj.”

Takođe, Marko je zabrinut oko tempa svog tima na medijum pneumaticima.

“Zabrinut sam u vezi sa našeim performansama sa medijum pneumaticima, sa njima nismo konkurentni. Nadamo se da će se to promeniti kada budemo imali pun rezervoar, pa da će se gume drugačije ponašati.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar