Webber: Ferrari se potpuno obezbedio sa ovom vozačkom postavom

Australijanac očekuje da će partnerstvo između Leclerca i Sainza potrajati dugo.

Italijanski tim je na iznenađenje mnogih prošle godine otpustio Vettela i umesto njega doveo Sainza. Neki su u početku osporavali taj potez, ali se Sainz odlično snašao u timu i pored veoma kratkih predsezonskih testova.

On ima ugovor sa timom na dve godine, dok je Leclerc siguran do kraja 2024. ali verovatno i duže.

Neki misle da Ferrari neće želeti da zadrži Sainza nakon 2022. već bi njegovo mesto mogli da daju nekom od svojih mladih vozača, kao što je Mick Schumacher.

Webber međutim smatra da će postava Leclerc/Sainz biti duže aktivna.

“Prilično sam siguran da će Ferrari gledati da ih zadrži obojicu u budućnosti. Treba im stabilnost i ako žele to da postignu, Leclerc i Sainz su odlična kombinacija. Njih dvojica dobro  razumeju kako tim funkcioniše i Carlos je definitivno bio pravi izbor. Moramo da sačekamo i vidimo da li može da ugrozi Leclerca, ali nikad se ne zna. Dobro je započeo sezonu i mogao bi da zada Charlesu glavobolju”, izjavio je Webber.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar