Loš vikend za AlphaTauri u Turskoj

Rudy Carezzevoli/Getty Images/redbullcontentpool.com

Vozači ovog tima nisu uspeli da dođu do bodova.

“Ovo nije bio baš dan pun događanja što se mene tiče. Ja sam vozio moju trku i završio sam na 12. mestu i nisam mogao ništa bolje da uradim. Frustriran sam jer nisam došao do novih poena a danas u bolidu svakako nije bilo prijatno. Bila je ovo teška trka, na sreću pa sam napravio veoma malo grešaka osim jednog okretanja pa se tako osećam dobro što sam kao vozač mogao da završim trku. Generalno govoreći, naš tempo tokom ovog vikenda nije bio dobar, mučio sam se sa bolidom. Moramo da razumemo šta je to pošlo napokao.” kazao je Daniil Kvyat.

“Ceo vikend je bio loš. Imali smo dosta loše performanse na gumama za kišu, pa smo znali da ćemo se i danas mučiti. Sramotno je jer smo tokom petka kada je bilo suvo bili mnogo bolji, ali sve je to nestalo kada je došla kiša. Moramo da razumemo šta je to krenulo loše kako bi mogli da ispravimo, odnosno kako bi se poboljšali u ovim uslovima. Okrećemo se narednim trkama.” kazao je Pierre Gasly.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar