Teška trka i za Haas na Istanbul Parku

twitter.com/HaasF1Team

Ni vozači Američkog tima nisu uspeli da dođu do bodova.

“Trka je bila dobra, stvarno. Gume su bile dovedene do samoh granica, ali došli smo i da momenta kada su one bile dosta jake. Mislim da smo sami sebe koštali poena danas. Ja sam tokom servisa pomislio da jedna guma nije bila lepo pričvršćena. Morao sam da stanem i da me vrate nazad u boks. Zbog toga sam izgubio dva kruga. Imali smo brzine u bolidu i još jednom kažem da smo izgubili priliku za poene danas.” kazao je Kevin Magnussen.

“Trka je bila onakva kakvu sam i očekivao, bilo je veoma klizavo. Mučio sam se tokom celog vieknda. Nisam se osećao dobro u bolidu i nisam mogao da foriram onako kako sam želeo. Bilo je momenata kada su stvari išle na bolje. Latifi i ja smo imali udes kada je moj pod bio oštećen. Posle toga smo odlučili da završimo trku. Pošto smo se mučili od samog početka, nije bilo potrebe da nastvimo. Da su ulovi bili promenljivi možda bi imali šansu, ali ovako ne.” kazao je Romain Grosjean.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar