Leclerc razočaran u sebe posle VN Turske

Ferrari Media Centre

Vozač Ferrarija je u poslednjem krugu izgubio mesto na podijumu.

Poslednju trećinu trke Charles Leclerc proveo je tako što je jurio Sergia Pereza za drugu poziciju, koju je ipak stekao kada je obišao Meksikanca na par krivina do kraja. Ipak na poslednjoj šikani napravio je grešku, posle čega su ga obišli i Vettel i Perez.

“Veoma sam razočaran, nemam šta više da dodam. Start je bio težak, ali period na sredini trke bio je neverovatan. Tada smo bili veoma brzi. Nadao sam da mogu da se nagradim podijumom, ali sam pogrešio u poslednje tri krivine. Zbog toga sam razočaran. Ipak, kada sada pogledam imamo treće i četvrto mesto, što je dobro. Posebno ako pogledamo stanje sa jučerašnjeg dana. Ovo je prvi podijum za Sebastiana tako da sm srećan zbog toga. To je dobro za njega pošto je i on ima tešku sesiju. On je i sada dokazao da vredi. Ali, sada sam ja ljut na sebe.” kazao je Leclerc za Ziggo Sport.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar