Šef AlphaTaurija zadovoljan je učinkom svog vozača.
Yuki Tsunoda je na jak način započeo novu sezonu i ako performanse njegovog bolida nisu onakve kakve su svi očekivali. Zbog toga njegov šef tima veruje da je on na dobrom putu da postane jedan od kandidata da zameni Sergia Pereza koji ima ugovor sa timom iz Milton Kinsa do 2024.
Tako ovaj Austrijanac veruje da kada Red Bullu istakne saradnja sa ovim Meksikancem pravo je vreme da tim promoviše nekog vozača iz svoje juniorske akademije.
“Yuki je imao dve veoma jake trke do sada.” kazao je Franz Tost za Sport 1 a prenosi GPblog. “Veoma sam srećan zbog toga. Nije njegova krivica to što mi još nismo konkurenti. Mogu da kažem da je Yuki na pravom putu. On se poboljšao u svim aspektima. Mislim da on treba da vozi za AlphaTauri i u 2024. Već u 2025. on bi konačno trebao da bude spreman za Red Bull.”
Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.
😁😁😁
Jel ovo vest od 1 aprila