Wolff: Mercedes je spreman na sve pa čak i da se Hamilton odluči na napusti tim

LAT images/Mercedes AMG F1 Team

Pregovori između nemačkog tima i britanskog vozača još uvek nisu završeni.

Kako prenosi veliki broj medija, Lewis Hamilton i Mercedes još uvek se nisu dogovorili oko nove saradnje a prema ovim navodima problem u celoj situaciji je visoka cena koju zahteva aktuelni šampion, dok Mercedes traži da ona bude smanjena zbog loše ekonomije izazvane pandemijom korona virusa.

Toto Wolff svakako želi da ostavi svog šampiona pored sebe, pa tako se ne žuri oko roka za završetak novog ugovora.

“On je najbolji čovek, najbrži vozač kao i da je veoma inteligentan. Razume kako tim funkcioniše, tehnički izuzetan i sa druge strane on se lako uklapa u našu organizaciju i nije sluačaj kao sa solarnim sistemom gde bi se sve vrtelo oko njega.” kazao je šef Mercedesa za Motorsport.com. “Jednakost i organizacija oko vozača treba da bude izuzetno dobra kako bi oni mogli da isporuče potrebne performanse. To podrazumeva da inženjerska, komunikaciona, politička i komercijalna strana budu sinhronizovane kako bi sve funkcionisalo kako treba”

Ipak, Wolff ne očekuje Rosbergov scenario, kada je Nemac posle osvojene titule odlučio da se penzioniše.

“To me ne brine, jar sam ja uvek poštovao Lewisove odluke. To znači da ostaje sa nama na duže staze ili napušta ovaj sport zbog drugih stvari. Mislim da mi trebamo da budemo spremni na bilo kakvu vruću loptu koja će biti bačena na nas.” dodao je Wolff.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar