Vesti

Wolff insistira da je još uvek previše rano da se započnu pregovori sa Hamiltonom

Mercedes AMG F1/Steve Etherington

Britanski vozač trenutno ima ugovor sa Mercedesom do kraja sezone.

Pošto sedmostruki šampion sveta ima overenu saradnju sa nemačkim timom do kraja 2023. polako dolazi vreme da se započnu i novi pregovori. Mercedes ove godine nije uspeo da napravi konkurentan bolid, što se desilo po prvi put u hibridnoj eri. Zbog toga pojavili su se navodi da možda je Hamilton izgubio interesovanje da ostane tu gde jeste ukoliko i naredne sezone ne dobije bolje uslove na stazi. Oglasio se i šef tima i kazao da je još uvek rano da se krene sa nekim ozbiljnijim pregovorima.

“Da li smo započeli pregovore o ugovoru sa 2024.? Da, još u junu 2022. Ne, mi smo srećni sa Lewisom i tako nema sumnje da ćemo naredne godine biti u boljoj poziciji. Ali, još uvek je rano za pregovore. Kada sam rekao to ja nisam mogao da poželim bolji vozački par. Oni tako dobro rade, na brifinzima čak jedan drugom postavljaju pitanja. Verovatno bi to bilo drugačije da su obojica na vrhu.” kazao je Wolff.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar