Vesti

Haas još uvek ne zna razloge kvara na Ferrarijevom motoru

I američki tim je imao problem sa pogonskom jedinicom iz Maranela.

Ferrarijeva pogonska jedinica bila je najpouzdanija tokom prvih pet trka u sezoni, pa su tako i njihovi klijeti uspeli da prikazuju dobre performanse na stazi. Tim iz Maranela je dobru formu sa agregatom pokazao još na zimskim testiranjima gde su i Haas i Alfa Romeo mogli da prikažu odlične rezultate. Ipak, stvari su se malo promenile na poslednjih nekoliko trka a najviše je propatio Charles Leclerc koji je odustao sa VN Španije i VN Azerbejdžana.

To se odrazilo i na Haas o čemu je govorio šef američkog tima.

“Da je Mattija Binotto mogao da objasni ove stari, verujem da bi problem bio rešen.” kazao je Guenther Steiner. “Oni rade na ovom problemu jer su veoma razočarani, ali možda više zbog njih jer se bore za šampionat. Ja i ne znam šta se pokvarilo na bolidu u Bakuu. Ovo su jedne od stvari kada ne trošite puno energije čekajući da znate šta se dogodilo, jer svakako ne mogu ništa da učinim.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar