Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Williams potvrdio Sargeanta za narednu sezonu

foto: twitter.com/LoganSargeant

Odavno je bilo poznato da ovog Amerikanca čeka mesto u Willimasu.

Britanski tim je još pre nekoliko sedmica izjavio da bi rado voleli da vide Logana Sargeanta u svojim redovima samo ako on uspe da skupi dovoljna bodova za super licencu. Amerikanac je to na kraju učinoi jer je ovaj papir zaslužio preko učešća na treninzima sa Williamsom kao i odličnim rezultatom u Formuli 2.

“Velika je čast i san mi se ostvario što sam dobio priliku da se takmičim u Formuli 1 sa Williamsom.” kazao je Sargeant. “Veliko hvala svima u Williamsu na podršci koji su mi dali od prvog dana kada sam se priključio timu. Spreman sam i uzbuđen što ću biti deo ovog putovanja napretka kroz grid.”

“Od momenta kada se priključio našoj vozačkoj akademiji na kraju 2021. Logan je bio u mogućnosti da se potpuno uključi u rad tim sa bazom u Gruvu, pre svega kroz rad u simulatoru i na stazi na treninzima. Imao je dobru debitansku  sezonu u Formuli 2, pa će biti uzbudljivo gledati ga u kako napreduje u Formuli 1. Mi smo tu da ga podržimo.” izjavio je šef tima Jost Capito.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply