Williams: Bili smo jako blizu bodova

twitter.com/WilliamsRacing

Britanac sve do pred sam kraj trke za VN Toskane nalazio se na poziciji koja je donosila bodove.

“Baš šteta, sve je bilo pod kontrolom, bio sam na devetoj poziciji pred poslenje crvene zastave. Vozio sam kao iz pakla, sve je bio stabilo, gume su bile dobre i bio sam spreman da tako završim trku. Na restartu imao sam proklizavanje točkova pa sam tako poslednji stint napravio veoma teškim. Razočarao sam samog sebe a tim je svakako zaslužio bolji kraj. Da je start bio bolji sigurno bi došli do poena.” kazao je George Russell.

“Što se tiče restarta na stazi, znali smo da će da lider u trku krenuti što kasnije kako bi izbegao da da zavetrinu vozaču iza. Ja sam pred ulazak u poslednju krivinu umalo udario Magnussena, pa sam morao da jače zakočim, posle čega sam video sudar ispred sebe i krenuo sam da reagujem. Vozači ispred mene još jednom su krenuli da koče i ja nisam mogao nikoga da izbegnem. Prava je šteta jer sam iz ovakve situacije mogao da profitiram.” dodao je Nicholas Latifi.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *