Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Vozači Toro Rossa zadovoljni učinkom na treninzima

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - SEPTEMBER 30: Daniil Kvyat of Russia driving the (26) Scuderia Toro Rosso STR11 Ferrari 060/5 turbo on track during practice for the Malaysia Formula One Grand Prix at Sepang Circuit on September 30, 2016 in Kuala Lumpur, Malaysia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Ova vozača tima odradila su svoj zacrtani plan i program.

“Za mene ovo je bio dosta interesantan dan. Staza je presvučena novim asfaltom, što znači kao da je potpuno nova. U pogledu na prošlu godinu mislim da smo tri sekunde brži, ali ovo su samo treninzi. definitivno je za ns ovo novi izazov, i bolid se ponaša fantastično. Kao što smo očekivali neće biti tako brzi kao što je bio to slučaj u Singapuru, ali ćemo da se borimo za što bolji plasman.” kazao je Carlos Sainz.

“Dobar dan za mene, gde smo uspeli da izvezemo puno kilometara. Bilo mi je veliko zadovoljstvo voziti na ovoj stazi sa takvim asfaltom. Sakupili smo puno podataka, i posle detaljne analize oečkujem određena poboljšanja. Moramo da preko noći odradimo određene promene kako bi mogli da sutra zabeležimo što bolji rezultat.” dodao je Danil Kyat.

(Diskusija)

Leave a Reply