VN Kanade pod znakom pitanja, organizatori ponovo u pregovorima sa Turskom?

Clive Mason/Getty Images/redbullcontentpool.com

Veoma je moguće da tekući kalendar doživi još neke izmene.

VN Kanade predviđena je da se održi 13. juna, ali zbog epidemijske situacije u ovoj zemlji još uvek nije sigurno da li će Formula 1 moći da poseti Montreal. Ukoliko dođe do otkazivanja ove trke veoma su male šanse da se ona premesti za kraj godine zbog čega organizatori traže alternativu.

Kako piše neimenovani izvor iz FOM-a, organizatori šampionata već su izrazili sumnje da li će moći da se odraži VN Kanade zbog korona virusa, zbog čega su oni krenuli u prvim pregovorima sa vodećim ljudima Istanbul Parka, koja se i prošle sezone našla u kalnedaru. Sa druge strane Turska je prvi izbor FOM-a, pre svega iz lokističkih razloga. Samo nedelju dana pre VN Kanade, karavan bi trebao da poseti Azerbejdžan, što znači da bi zbog toga Turska bila logičan izbor.

Za sada, još uvek nema zvanične potvrde ove informacije.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar