Vettel već pitao Helmuta Marka za savet

Vozač Ferrarija ne želi da na kraju sezone napusti Formulu 1.

Sebastianu Vettelu na kraju sezone ističe ugovor sa italijanskim timom a na njegovo mesto od naredne sezone dolazi Carlos Sainz. Zbog toga Nemac uveliko traži drugi tim.

“Motorsport je moj život i ne znam šta bih drugo mogao da radim. Formula 1 je moj dom. U narednih nekoliko meseci moram da razmotrim sve moje dalje mogućnosti.” kazao je Vettel za Red Bullovu televiziju ServusTV.

“U teoriji oba mesta u Mercedesu su slobodna, jasno je da jedno pripada Hamiltonu ukoliko ga on želi, dok je Valtteri ovom pobedom sve bliži ostanku. Meni je najbitnije da nađem okruženje koje mi odgovara. Poslednjih nekoliko godina bile su zabavne u Ferrariju, ali takođe to me je koštalo i puno snage.” dodao je Nemac.

Ipak, on priznaje da je ovo nova situacija za njega, pošto još nema mesto za narednu sezonu.

“Da, ovo je nova situacija za mene. Briga me za novac. Kažem, mnogo mi je bitnije okruženje u kakvom ću da radim. Pitao sam i Helmuta Marka za savet. Objasnio sam mu situaciju. Bio sam u mogućnosti da razgovaram sa njim i videćete kakav će to rezultat doneti.” kazao je Vettel.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *