Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Verstappen: Red Bull nam je rekao da slobodno možemo da se trkamo

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - OCTOBER 02: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB12 TAG Heuer leads Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB12 TAG Heuer on track during the Malaysia Formula One Grand Prix at Sepang Circuit on October 2, 2016 in Kuala Lumpur, Malaysia. (Photo by Charles Coates/Getty Images)

Mladi Holanđanin kazao je da im je tim dozvolio da se on i Daniel Ricciardo slobodno trkaju na stazi.

Vozači Red Bulla su na VN Malezije zabeležili duplu pobedu, pre svega zbog odustajanja Lewisa Hamiltona koji je imao defekt na agregatu. Ipak, Daniel Ricciardo i Max Verstappen su na 20 krugova do kraja, kada su se nalazili na drugoj i trećoj poziciji imali veliku brobu na stazi.

“Ovo je fantastičan uspeh za tim. Zadovoljan sam svojim startom što mi je omogućilo bolju poziciju u prvoj krivini. Omela me je i situacija koju je izazvao Sebastian Vettel jer sam morao da izbegnem Nica Rosberga koji se okrenuo na stazi. Takođe, bio je uzbudljiv duel i sa Danielom Ricciardom. Imamo puno poštovanja jedan prema drugom a u što se videlo u našim manevrima kada smo ostavljali puno prostora. Tim nam je rekao da slobodno možemo da se trkamo, sve dok je borba čista i poštena. To je bilo lepo od njih.” izjavio je Verstappen.

(Diskusija)

Leave a Reply