Težak dan za Haas na kvalifikacijama za VN Velike Britanije

haasf1team.com

Oba vozača američkog tima nisu uspela da prođu prvi deo.

“Imao sam dobar treći trening, bio sam srećan sa bolidom posebno balansom. Napravili smo nekoliko izmena za kvalifikacije, ali se bolid nije ponašao isto. To je bilo to što nas ju mučilo. Iz sezone u sezonu ista stvar. Dosta je kompikovano. Imali smo tri pokušaja u Q1 ali ni jedan od njih nije bio dovoljno dobar. Videćemo šta možemo sutra da uradimo. U Engleskoj smo, svašta se može desiti sa vremenom. Očekivali smo kišu na kvalifikacijama a imali smo vedro nebo. Možda će sutra biti obrnuto kako bi izvukli neku korist.” kazao je Romain Grosjean.

“Videli smo šta će se desiti. Očekivali smo nešto slično još pre dolska ali smo se nadali da možemo da budemo isred vozača Alfa Romea, koji su naši glavni konkurenti. To je to što možemo da uradimo u ovom trenutku. Sve dok smo sigurni da izvlačimo maksimum iz kvalifikacija, čak i ako smo mislili da smo malo slabiji, glavna stavr je da držimo fokus i da budemo na najvećem mogućem nivou. Postoje i vozači koji će dobiti određene kazne, pa tako možemo biti pomereni malo na gridu. Ko zna, možda se i desi da dođemo do poena.” dodao je Kevin Magnussen.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *