Dobre kvalifikacije za Renault na Silverstonu

Renault Media Centre

Oba vozača tima uspeli su da uđu u završni deo.

“Zadovoljan sam osmim mestom danas, posebno u ovakvim uslovima. Imao sam čist krug, bez grešaka a nije bio ni nešto spektakularan, ali dovoljan za osmo mesto jer sam za sedmo ostalo malo kratak. Bilo je dosta tesno jer nas nekoliko je bilo u razmaku od pola sekunde. Mi smo celog vieknda bili oko prvih deset vozača, tako da možemo biti zadovoljni performansama. Sutrašnja trka biće interesantna, pre svega za šestu i petu poziciju. Trku ćemo krenuti na mekim gumama kao i većina oko nas pa videćemo šta možemo da uradimo. Nadam se dobrim poenima.” – kazao je Daniel Ricciardo.

“I za mene su ovo dobre kvalifikacije. Bile su veoma pozitivne, posebno u Q1 i Q2 gde smo bili dosta konforni. Malo samo izgubili u Q3, pa tako moramo da vidimo šta se tačno desilo. Zadovoljan sam napretkom u odnosu na Mađarsku i nadam se da ćemo nastaviti tako. Nadam se da ćemo imati i bolji tempo u nedelju, jer su kvalifikacije bile oblast gde moramo da nađemo više poboljšanja. Sutra verujem da možemo biti dobri i imamo dobru priliku da zabeležimo poene.” dodao je Esteban Ocon.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *