Suber će nadalje koristiti Ferrarijeve motore, ostaje otvoreno pitanje brenda Alfa Romeo

planetf1.com

Na ovaj načim bačene su u vodu sve priče da bi tim iz Hinvila mogao da koristi Renaultove agregate od 2022.

Alfa Romeo je još ranije potpisao ugovor sa Ferrarijem koji ističe na kraju ove godine. Sada, kao rezultat Ferrarijevog slabog agregata u 2020. godini pojavili su se priče da bi ovaj tim od 2022. mogao da koristi Renaultove pogonske jedinice.

Ali, kako sada navodi Autosport.com Sauber i Ferrari dogovorili su novu saradnju. Još uvek ovaj ugovor nije potpisan ali samo je pitanje vremena. Novi bolid Saubera, odnosno Alfa Romea je krojen po Ferrarijevim dimanzijama motora i menjača.

Sa druge strane nije sigurno da li će brand Alfa Romea nastaviti da bude u Formuli 1 i posle 2021. Trenutni ugovor ističe na kraju sezone pa je pitanje da li će biti produžena saradnja ili će umesto njih pojaviti neko ime, dok postoji mogućnost da se ime Sauber ponovo vrati.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar