Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Russell o poslednjem krugu na VN Singapura: Nemam reči da vam ovo izrazim

George Russell, Merecdes, VN Singapura 2023. / Meredes Amg F1 Media Centre/LAT Images

Vozač Mercedesa doživeo je udes u poslednjem krugu.

George Russell je trku za VN Singapura u većem delu proveo na drugom mestu, ali je u drugoj polovini rešio da ode na još jednu zamenu guma i tako iskoristi ekstra set medijum pneumatika. Tako su on i Lewis Hamilton došli u priliku da jure vodeće, ali na kraju nisu uspeli da obiđu Carlosa Sainza i Landa Norrisa. Kao proizvod toga, George Russell je poslednjem krugu završio u zidu.

“Nemam reči da vam ovo izrazim.” kazao je Britanac za Sky Sports. “Ovo je bila dugačka i zahtevna trka i bilo je teško koncetrisati se kada je Carlos odrađivao dobar posao i zadržavao nas, pa nam tako nije dozvoljavao da uradimo našu alternativnu strategiju. Mislim da smo bili na dužinu i po bolida od toga da pobedimo na trci. Da sam prošao Landa ima bih tu priliku. Mislim da bi smo tada obišli Carlosa u poslednjem krugu. Ali, čim je za milimetar popustila koncentracija, to je bio kraj igre. Žao mi je celog tima, stvarno.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Comments

Leave a Reply