Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Horner o VN Singapura: Ovo je bila veoma korisna sesija za nas

Max Verstappen, Red Bull, VN Singapura 2023. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

Šef Red Bulla kazao je da je staza Marina Bej pokazala slabosti njihovog bolida.

Tim iz Milton Kinsa mučio se da tokom celog vikenda pronađe pravi balans, što je rezultirali da Max Verstappen i Sergio Perez svoje kvalifikacije završe već u Q2. Ipak, u trci stvari su bile malo bolje, pa je tako Holanđanin kroz cilj prošao na petom a Meksikanac na osmom mestu.

“Mi smo bili u pogrešnom operativnom prozoru, što je pokazalo neke slabosti našeg bolida.” kazao je Christian Horner za Sky Sports. “Ovo je bila veoma korisna sesija za nas posebno za narednu godinu jer nam daje korisne informacije oko nekih stvari koje možemo povezati na RB20.”

Sergio Perez, Red Bull, VN Singapura 2023. / Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

On je dodao da je pored svega Max Verstappen imao dobar trkački tempo.

“Mislim da smo dobro upravljali trkom.” kazao je šef Red Bulla. “Posebno kasniji stint, Maxov tempo je bio veoma jak. Kada se sve uzme u obzir, oporavak koji smo prikazali i tempo koji smo imali u završnom delu pokazao je da imamo jak trkački tempo.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply