Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Rosberg: Mercedes će pokušati da dovede Vettela

GP ABU DHABI F1/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Aktuelni šampion smatra da će njegov bivši tim pokušati da dovede Nemca u svoje redove.

Posle šokantne objave Nica Rosberga da nakon prošle sezone ode u penziju dovelo je Mercedes u jednu veoma tešku situaciju, posle čega je rešenje za novog vozača pronađeno u vidu Valtterija Bottasa. Ipak, Finac je za sada potpisao samo jednogodišnji ugovor sa nemačkim timom, što je otvorilo diskusiju ko će se naći u ekipi od 2018. godine.

Sa druge strane Sebastianu Vettelu upravo ističe ugovor sa Ferrarijem na kraju ove godine, što bi prema Rosbergovom mišljenju bila dobra pilika da se još jedan Nemac nađe u domaćem timu.

“Mislim da je Mercedes sa Bottasom našao dobro rešenje za novonastalu situaciju. Ali, Vettelov ugovor ističe na kraju sezone, pa tako je ligično da će oni pokušati da ga dovedu.” kazao je aktuelni šampion.

Ipak, Sebastian Vettel nije jedini koji se nalazi u istom “problemu”, jer je i Fernando Alonso ušao u završnu godinu ugovora sa McLarenom. Ipak, mnogi u to sumnjaju da će Lewis Hamilton dozvoliti situaciju da ponvo deli garažu sa Špancem, već bi realnija opcija bio Vettel.

(Disksuija)

Leave a Reply