Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Red Bull nije očekivao ovako dobar dan u Rusiji

SOCHI, RUSSIA - APRIL 28: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Russia on April 28, 2017 in Sochi, Russia. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Oba vozača tima zadovoljna su učinkom na treninzima u Sočiju.

“Mi smo ovu sesiju završili jači nego što smo očekivali, ali smo imali problema sa pritskom goriva. Dobro što je Daniel uspeo da skupi neke podatke. Ova staza svakako nije meni najdraža ali daćemo sve ovog vikenda da zabeležimo što bolji rezultat. Zaostatak za Ferrarijem i Mercedesom je veći bego što smo očekivali, jer su pravci dosta duži. Mislim da će kvalifikacije biti dosta interesantne.” kazao je Max Verstappen.

“Danas smo prikupili dosta podataka i nekih od njih su dosta zanimljivi. Zadovoljan sam bolidom, ali ostaje nam još da radimo oko podešavanje bolida na super mekim gumama. Prvi trening je bio dosta teži, dok smo na drugom uspeli da lakše zagrejemo gume. Ostaje nam da sutra odradimo završna podešavanja bolida kako bi mogli da pariramo Ferarriju i Mercedesu u kvalifikacijama.” kazao je Daniel Ricciardo.

(Diskusija)

Leave a Reply