Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Predsednik FIA-e posle sastanka sa Hornerom: Istraga je bila temeljna i poštena

Mohamed Ben Sulayem, FIA, Christian Horner, Red Bull, VN Bahreina 2024. / foto: twitter.com/Jagman4sho

Šef Red Bulla opet se našao u žiži javnosti.

Red Bull je samo pre nekoliko dana saopštio da je Christian Horner oslobođen svih optužbi u vezi sa navodima za nasilničko ponašanje, da bi samo dan kasnije u javnosti procurili dokumenti koji su korišćeni u ovom procesu. Ipak, njihova autentičnost još uvek nije potvrđena, ali je zbog toga prvi čovek FIA-e Mohamed Ben Sulayem pozvao šefa tima iz Mailton Kinsa na razgovor.

Tako je Christian Horner tokom trećeg treninga napustio svoj pitvol da bi se pred kraj sesije vratio na svoje radno mesto. Kasnije, javnosti se obratio i predsednik vladajućeg tela, koji je kazao da nije zadovoljan svom prašinom koja se digla povodom ovog slučaja.

Mohamed Ben Sulayem, FIA / foto: thetimes.co.uk

“Ovo je šteta za naš sport … takođe, ovo prava šteta i ljudskom nivou.” izjavio je Mohamed Ben Sulayem a prenosi GPblog. “Poštujem integritet i nezavinost istrage i mi smo potpuno sarađivali u svakom smislu. Istraga je bila temeljna i poštena, koja je imala specijalnog advokata koji je odbio navedene potužbe. Ostajem potpuno posvećen početku nove sezone.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

 

1 Comment

Leave a Reply