Trke i testiranja

Pomešani utisci za Russella; Hamilton zadovoljan novim bodovima

Lewis Hamilton i George Russell u duelu na VN Majamija 2022.

Vozači Mercedesa su izneli svoje utiske nakon što su trku u Majamiju završili na 5. i 6. mestu.

Russell je u petak delovao kao neko kobi mogao da se uključi u borbu sa vodećima, međutim jučerašnje kvalifikacije su bile veliki korak unazad za Britanca.

„Utisci su malo pomešani. Kada pogledate kvalifikacije ovo je naravno odličan rezultat, ali da ste mi u petak rekli da ćemo biti peti i toliko iza vodećih bio bih razočaran. Definitivno imamo brz bolid, ali nismo u stanju da otključamo performanse u ovom trenutku. Borba sa Lewisom je bila dobra. Naravno, morate da budete dodatno pažljivi u situacijama kada se borite sa timskim kolegom. Van linije je jako prljavo i tek nakon par pokušaja sam uspeo da prođem“, izjavio je Russell.

Njegov timski kolega Lewis Hamilton je bio zadovoljan novim bodovima nakon iscrpljujuće trke.

„Davao sam sve od sebe, ali sam bio zaglavljen i nisam imao sreće na startu. Ipak, šesto mesto nije tako loše. Osvojili smo bodove i praktično nismo ništa izgubili. Strategija je možda mogla da bude drugačija kod izlaska vozila bezbednosti, ali to nije toliko bitno sada. Bitno je da smo osvojili bodove“, rekao je Hamilton.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar