Trke i testiranja

Perez očekuje jak Red Bull u Španiji

PORTIMAO, PORTUGAL - MAY 02: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda on track during the F1 Grand Prix of Portugal at Autodromo Internacional Do Algarve on May 02, 2021 in Portimao, Portugal. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202105020150 // Usage for editorial use only //

Meksikanac se nada da će na Katalunji biti u prilici da dođe do prvog podijuma za novi tim.

Sergio Perez očekuje da se RB16B može boriti za dobre rezultate u Španiji, na stazi gde je zabeležio prve poene u Formuli 1 još 2011. godine. Novi vozač Red Bulla je uspeo da upiše bodove nu Bahreinu i Portimau, ali mu to nije pošlo za rukom u Imoli.

“Mislim da će u Španiji borba biti od samog starta.” kazao je Perez. “Ovo je svima dobro poznata staza, sa nekoliko veoma sporih krivina kao i nekoliko brzih, pa je ključ da se nađe pravi balans kao i da se trebamo pobrinuti za održavanje mekih penumatika. Zbog toga ova staza je veoma izazovna, ali kao što sam rekao, očekujemo da budemo konkurentni od starta.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply