Mercedes uveren da će rešiti probleme sa menjačem do druge trke

LAT Images/Mercedes Media Centre

Nemački tim imao je problema sa menjačkom kutijom tokom trke na Red Bull Ringu.

Valtteri Bottas vodio je tokom svih 71. kruga na VN Austrije dok je Lewis Hamilton u cilj prošao kao drugi, ali je zbog kazne na kraju prebačen na četvrtu poziciju. Oba vozača su imala probleme sa menjačem, zbog čega ih je tim upozoravao da se klanjaju vožnje po ivičnjacima. Toto Wolff je kasnije objasnio da je ovaj problem otkriven u ranoj fazi, zbog čega se on plašio da bi to moglo da ih ostavi bez plasmana. Ipak, šef Mercedesa uveren je da će ti problemi biti rešeni već za narednu nedelju.

“Mi imamo odličnu grupu ljudi oko Simona Cola, koji su zaduženi za pouzdanost na stazi, tako da on i njegov tim uradiće sve kako bi rešili problem za narednu trku. Koliko sam ja razumeo jeste da postoji rešenje i da ono u najmanjoj meri može da poboljša situaciju. Staza u Austriji ume da bude dosta teška za ovde delove. Zbog toga predviđem da će stvari biti bolje jer imamo neke ideje.” kazao je Toto Wolff.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *