Vesti

McLaren: Ricciardo nije ispunio naša očekivanja

McLaren Racing

Zak Brown izjavio je da je nije zadovoljan performansama  ovog Australijanca.

Daniell Ricciardo je na početku prošle sezone stigao u tim iz Vokinga, pošto je Carlos Sainz rešio da ode u Ferrari. Na ovaj način ispunila se velika želja šef tima McLarena da u svojim redovima vidi ovog vozača. Ipak, saradnja između ove dve strane u 2021. nije bila baš glatka, ali je sve to zamazano pobedom Daniela Riccirda na VN Italije ali to nije ništa promenilo ni u ovoj godini.

“Lando definitvno ima prednost. Voleli bi smo da vidimo Daniela mnogo bliže Landa kako bi imali dobru timsku borbu. Danielu nije komotno u bolidu. Pokušavamo sve šta možemo, ali i ovaj vikend bio je razočaravajući.” kazao je šef tima Zak Brown. “Osim nekoliko trka kao što je bila ona u Monci naše partnerstvo nije ispunio očekivanja. Jedino što možmo je da radimo zajedno kao tim, da držimo komunikaciju i da forsiramo. Nadam se da ćemo u nekom trenutku kliknuti.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

 

Ostavi komentar