Vesti

McLaren bez većih unapređenja do kraja godine

Andreas Seidl potvrdio je da će tim imati samo mala poboljšanja.

Tim iz Vokinga nije uspeo da napravi veći korak napred tokom 2022. dok je sa druge strane to Ferrariju pošlo za rukom. Posle devet trka McLaren je do sada upisao 65 poena i samo 3 puta se nalazio u bodovima sa oba bolida a Lando Norris uspeo je da iskoristi grešku Cahrlesa Leclerca u Imoli i dođe do podijuma. Ipak, MCL36 nije dovoljno brz u odnosu na konkurenciju a šef tima nada se da oni mogu da otključaju još dodatnih performansi iz preostalog paketa, jer tim neće doneti velika unapređenja do kraja sezone.

“I onda mi moramo da vidimo kakve male promene možemo da napravimo kako bi poboljšali tempo.” izjavio je Andreas Seidl za The Race i dodao da je pravilo o ograničenju budžeta i upotrebe vazdušnog tunela uticalo na razvoj. “Vi morate da budete veoma obazrivi kako koristite vreme u vazdušnom tunelu.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar