Vesti

Marko potvrdio da i Red Bull očekuje kazna zbog zamene motora

Mark Thompson/Getty Images/redbullcontentpool.com/

Tim iz Milton Kinsa svestan je da će i oni morati da odrade kaznu u nekom trenutku.

Posle letnje pauze, Formulu 1 očekuju trke na stazama Spa-Frankonšamp i Monci, koje jesu zahtevne za motor ali bi trebalo da odgovaraju RB18 jer sadrže dugačke pravce. Pored toga već se sada zna da će Ferrari takođe morati da posle leta još jednom svojim vozačima zameni svoje agregate jer im dolazi nova specifikacija sa jačim ERS sistemom, koja će sa sobom doneti i određena pomeranja na gridu. Sada je savetnik u Red Bullu Helmut Marko potvrdio da slična sudbina čeka i njihov tim.

“To će se desiti i sa nama i mi moramo da izaberemo stazu na kojoj možemo da dobro pretičemo.” kazao je Marko za Motorsport-Total.com. “Ako pogledate naredne trke, to će se desiti na stazi koju smo mi izabrali.”

On je dodao da Red Bull i dalje radi na razvoju ovogodišnjeg bolida:

“Mi se konstatno razvijamo. To je deo DNK Red Bulla. Neće to biti tako puno kao do sada, ali biće unapređenja u drugom delu sezone. Moramo da sačekamo i vidimo detalje.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar