Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Krack impresioniran Alonsom: On će imati veliki uticaj na tim

Aston Martin Media Centre

Šef Aston Martina očekuje puno od svog novog vozača.

Fernando Alonso rešio je da od naredne sezone promeni sredinu, pa će mu tako naredna stanica biti tim sa bazom u Silverestonu. Zbog toga je Španac imao i prilike da testira AMR22 na Jas Marini a svakako njegov dolazak podigao je entuzijazam svih u Aston Martinu.

Mike Krack izjavio je da se Alonso lepo predstavio timu na nedavno završenom testu.

“Njegova efikasnost bila je impresivna.” kazao je šef tima. “Radio je pravu stvar u svakom trenutku. Sve je bilo veoma prijateljski, otvoreno i transparentno. Neko sa ovakvom strašću, on će imati veliki uticaj na tim. Jasno možete da vidite da su svi stvarno srećni i ja sam veoma srećan što će voziti naš bolid. Mislim da će on tako dodatno zapaliti još jednu varnicu svojoj želji da pobedi sa ovim timom.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

  • Bravo za Aston Martin uradili su pravu stvar I ako uspeju da usavrse bolid I to barem priblizno kao vodece timove imace ogromnu dobit od Alonsa koji siguran sam da ce im doneti spektakularne rezultate.

Leave a Reply