Izazovna trka za Racing Point u Muđelu

twitter.com/RacingPointF1

Sergio Perez uspeo je da dođe do bodova dok je Lance Stroll imao ozbiljan udes na devetoj krivini.

“Mislim da smo odradili dobar posao i uspeli da izvučemo maksimum iz situacije i tako uspeli da zabeležimo peto mesto. Takođe, drago mi je što je Lance dobro posle velikog udesa. Ključ trke je bio zadržati foksu i ostati miran u incidentima i tokom crvenih zastava, što smo uspeli da uradimo. Mislim da je podijum bio moguć danas, ali nismo imali tempa i balansa da to na kraju ostavrimo. Bilo je teško doći na novoj stazi i brzo se adaptirati, ali smo mi uspeli da i to kvalitetno odradimo. Videli smo da novi delovi na Lanceovom bolidu dobro rade pa tako jedva čekam da i ja njih dobijem na sledećim trkama.” kazao je Sergio Perez.

“Pre svega želim da kažem da sam dobro posle ovako velikog udesa. Još uvek utvrđujemo uzrok nesreće. Sve se desilo brzo, ali imam osećaj da je guma stradala. Moraćemo da analiziramo podatke. Bili smo u poziciji da zabeležimo dobru svotu poena a ja sam se približavao Ricciardu u brobi za poslednje mesto na podijumu. Takođe, zadovoljan sam unapređenjima koje smo doneli za ovu trku, što nam je dobra baza na nastavak sezone.” dodao je Lance Stroll.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *