Kvyat doneo bodobe za AlphaTuri sa VN Toskane

Sa druge strane Pierre Gasly trku je morao da završi odmah posle incidenta u prvom krugu.

“Danas je trka bila veoma teška, što fizički tako i psihički, pa tako mogu ponosno da kažem da nismo napravili nikakve greške. To je veoma važno za nas jer smo uspeli da donesemo određene poene, pa sam zadovoljan rezultatom i načinom kako sam vozio. Tim je odradio dobar posao u ovakvim uslovima i tokom dva perioda crvenih zastava, što pokazuje da smo odabrali i pravu taktiku. Ostavili smo sav nered iza sebe i sedmo mesto dobar retzultat.” kazao je Daniil Kvyat.

“Šteta je što sam trku završio posle jednog kruga. Bilo je teško na prilazu za prvu krivinu, dosta bolida je počelo da se kliza. Video sam prazan prostor između Kimija i Grosjeana na drugoj krivini pa sam zbog toga završio između njih i nisam imao gde da odem. Mislim da ne trebamo nikoga da krivimo, ali smo propustili priliku da dođemo do poena. Pokazali smo dobar tempo ovog vikenda, ali se to nije videlo na kvalifikacijama. Očigledno je da smo mogli da se borimo za poene, pa sada moramo da izvučemo pozitivne stvari i da se što bolje pripremimo za Soči.” dodao je Pierre Gasly.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *