Vesti

Helmut Marko: Ne damo Gaslyja Alpini

Austrijanac je rekao da Gasly ostaje u AlphaTauriju i odbija da komentariše status vozača iz Red Bullove akademije.

Padokom od početka sezone kruže glasine da je Alpine zainteresovan za angažovanje Gaslyja od sledeće sezone. Francuz je zaglavljen u AlphaTauriju bez izgleda da se vrati u Red Bull i zato se pojavilo interesovanje drugih timova.

Glavni konsultant Red Bulla Helmut Marko međutim sada kaže da Gasly ostaje tu gde jeste.

On je rekao da Gasly ima dvogodišnji ugovor sa AlphaTaurijem i ne može da objasni kako su se uopšte pojavile glasine oko interesovanja Alpine.

U maju je čak izvršni direktor Alpine Laurent Rossi rekao da im Gasly trenutno nije u planovima.

“Gasly je sve bolji i u odličnoj je formi. Njegove veštine se odlično uklapaju u AlphaTauriju i odlična su kombinacija. Imamo ugovor sa njim na još dve godine i na znam kako i odakle su se pojavile priče za Alpine. Pierre je takođe savršen ambasador za AlphaTauri brend, a njegove performanse u bolidu su izuzetne”, izjavio je Marko za nemački Auto Motor und Sport.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply