Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Brawn: Želim videti kako izgledaju novi bolidi

Ross Brawn biće sigurno jedna od najistaknutijih figura na početku predstojećeg šampionata.

Donedavno penzionisani tehnički direktor i šef određenih timova, vraća se ove godine u Formulu 1 kao izvršni sportski direktor u takozvanoj post Berniejevoj eri. Kako bilo ovaj stručnjak je rekao kako ima malo interesa za angažovanje u punom radnom vremenu, što se tiče samog šampionata. Na pitanje da li će prisustvovati i ovogodišnjim trkama, Brawn je dao odgovor novinaru njemačkog Auto Motor und Sporta:

“Na početku sezone sigurno da hoću. Takođe je sigurno da ću dolaziti i na predsezonske testove, jer želim da vidim kako novi automobili izgledaju. Imamo radikalne promjene pravila pred nama i moramo odmah na početku znati kakve to promjene može izazvati u samom takmičenju. Sigurno je da želim biti spreman za ono što nas čeka u Melburnu.”

Brawn se osvrnuo i na samog Ecclestonea:

“Bernie je ikona. On je potpuno jedinstven i jednostavno nezamjenjiv. Zato smo morali reorganizovati samo takmičenje. Ne mogu zamisliti nikoga ko bi sam upravljao sportom onako kako je on to činio. Ovaj sport mu je duboko zahvalan. Nadam se da će doći na par trka i dati nam svoju podršku.”

(Diskusija)

Leave a Reply